Aremark folkebibliotek

Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Forfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-02-52150-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001647 am  2200241   4500
*00126782
*008                      a          00nob 2
*015  $a0506482 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-52150-9 $bib. $cNkr 399.00
*08201$a641.5 $zh $223/nor
*090  $c641.5 $dH
*100 0$aHammer, Gry$d1974-$jn.
*24514$aDen moderne jeger $bover 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden $cGry Hammer ; foto: Mona Nordhøy $wmoderne jeger
*260  $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2017
*300  $a206 s. $bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aForfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $9nor
*650 2$aBærekraftig mat$1641.3$2BS $9nob
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aNordøy, Mona$d1968-$efotogr. $jn.
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Aremark Folkebibliotek641.5 H