Forfatter
Tittel Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Forfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001647 am 2200241 4500
*00126782
*008 a 00nob 2
*015 $a0506482 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-52150-9 $bib. $cNkr 399.00
*08201$a641.5 $zh $223/nor
*090 $c641.5 $dH
*100 0$aHammer, Gry$d1974-$jn.
*24514$aDen moderne jeger $bover 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden $cGry Hammer ; foto: Mona Nordhøy $wmoderne jeger
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2017
*300 $a206 s. $bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, register
*520 $aForfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS $9nor
*650 2$aBærekraftig mat$1641.3$2BS $9nob
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aNordøy, Mona$d1968-$efotogr. $jn.
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening