Aremark folkebibliotek

Mat + vin = sant
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mat + vin = sant
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.22 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Vin nytes aller oftest til måltider, og hvis kombinasjonen av mat og vin er riktig, øker det opplevelsen av begge. Det er ikke tilfeldig at noen viner smaker bedre enn andre til spesielle matretter, og boken gir svarene på hvorfor. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. Her er også gode oppskrifter, forslag til menyer samt tips om kombinasjoner av mat og vin som sjelden slår feil. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-7683-450-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001201nam  22002291  4500
*00127520
*008                      a          00nob 2
*015  $a0184061$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7683-450-5$bib.$cNkr 348.00
*08231$a641.22$zh$25
*08231$a641.5$25
*090  $bq$c641.22$dB
*100 0$aBerens, Christer$d1966-$jn.
*24510$aMat + vin = sant$cChrister Berens ; Børn [i.e. Bjørn] Værnes (red.)
*260  $aElisenberg$bBoksenteret$ccop. 2007
*300  $a143 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aVin nytes aller oftest til måltider, og hvis kombinasjonen av mat og vin er riktig, øker det opplevelsen av begge. Det er ikke tilfeldig at noen viner smaker bedre enn andre til spesielle matretter, og boken gir svarene på hvorfor. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. Her er også gode oppskrifter, forslag til menyer samt tips om kombinasjoner av mat og vin som sjelden slår feil.
*650 2$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*650 1$aVin$1641.2/2$2BS$2BS$9nor
*700 0$aVærness, Bjørn$d-2009$ered.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Aremark Folkebibliotek641.22 B