Forfatter
Tittel Kjartan Skjelde på 20 min: rask, god og sunn mat
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Hva skal til for å fikse deilig middag i en travel hverdag - hver dag? Kjartan Skjelde er kokk og trebarnsfar, og på hans kjøkken gjelder følgende prinsipper: maten skal være god, sunn, lekker, enkel å skaffe og rask å tilberede. Boka inneholder over 90 oppskrifter på middagsmat som tar 20 minutter å lage. Ingredienselistene er korte, og varene finner man i nærbutikken. Boka er delt inn i tre hovedkapitler: grønt, fisk og kjøtt. Avslutningsvis presenterer Skjelde flere teknikker for å gjøre matlagingen mer effektiv, i et eget kapittel. Her kan man lære å lynhakke løk og andre grønnsaker, sløye fisk, lage hvit saus og posjere egg. Boka har register. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001357pam 22002291 4500
*00128760
*008 a 00nob 2
*015 $a0532322$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-51238-2$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090 $c641.5$dS
*100 0$aSkjelde, Kjartan$d1976-$jn.
*24510$aKjartan Skjelde på 20 min$brask, god og sunn mat
*260 $aOslo$bGyldendal$c2018
*300 $a253 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aHva skal til for å fikse deilig middag i en travel hverdag - hver dag? Kjartan Skjelde er kokk og trebarnsfar, og på hans kjøkken gjelder følgende prinsipper: maten skal være god, sunn, lekker, enkel å skaffe og rask å tilberede. Boka inneholder over 90 oppskrifter på middagsmat som tar 20 minutter å lage. Ingredienselistene er korte, og varene finner man i nærbutikken. Boka er delt inn i tre hovedkapitler: grønt, fisk og kjøtt. Avslutningsvis presenterer Skjelde flere teknikker for å gjøre matlagingen mer effektiv, i et eget kapittel. Her kan man lære å lynhakke løk og andre grønnsaker, sløye fisk, lage hvit saus og posjere egg. Boka har register. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*74000$aKjartan Skjelde på tyve minutter
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening