Forfatter
Tittel Saritas indiske kjøkken: 100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom India s delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002073pam 22002531 4500
*00138342
*008230606 a 0 00nob 2
*015 $a0687962$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-811-4$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5954$zh$223/nor/20230911
*090 $bq$c641.5954$dSEH
*100 0$aSehjpal, Sarita$d1967-$jind.$0(NO-TrBIB)15003205
*24510$aSaritas indiske kjøkken$b100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India $cSarita Sehjpal
*260 $aOslo$bJ.M. Stenersens forlag$c[2023]
*300 $a231 sider$billustrasjoner i farger, kart
*520 $aDa foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom India s delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
*650 1$aMatlaging$zIndia $1641.5954$2bibbi$41124567$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/66f548d2-6edd-4f7b-b952-aaaac12c7396/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/66f548d2-6edd-4f7b-b952-aaaac12c7396/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=755896&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening