Aremark folkebibliotek

Saritas indiske kjøkken: 100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Saritas indiske kjøkken: 100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5954 SEH
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2023
Noter
  • Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
ISBN
  • 978-82-7201-811-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002073pam  22002531  4500
*00138342
*008230606                a       0  00nob 2
*015  $a0687962$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7201-811-4$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5954$zh$223/nor/20230911
*090  $bq$c641.5954$dSEH
*100 0$aSehjpal, Sarita$d1967-$jind.$0(NO-TrBIB)15003205
*24510$aSaritas indiske kjøkken$b100 deilige og enkle oppskrifter fra hele India$cSarita Sehjpal
*260  $aOslo$bJ.M. Stenersens forlag$c[2023]
*300  $a231 sider$billustrasjoner i farger, kart
*520  $aDa foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene. I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita. I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
*650 1$aMatlaging$zIndia$1641.5954$2bibbi$41124567$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/66f548d2-6edd-4f7b-b952-aaaac12c7396/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/66f548d2-6edd-4f7b-b952-aaaac12c7396/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=755896&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Aremark Folkebibliotek641.59 S